tralalallalaaaa

Nu har ja precis vaknat upp ur min skönhetssömn o kännde att de va dax att slänga in ett litet inlägg, hahah. Igår va ja på bio med min fru johanna. Vi kollade på I taket lyser stjärnorna. Men innan vi gick till biografen så kikade vi lite i stan där johanna köpte ett par skor o lite så, men tidsoptimister som vi e så gick inte allt som planerat, vi skulle hämta ut biljetterna 13:45, när kommer johanna och karin till biografen, jo 13:50 efter att ha sprungit som värsta 100 metersloppet, men som tur va fanns det fortfarande bra platser kvar så det löste ju sig. Bion va helt okeej, boken e ju klart mktmkt bättre men filmen va inte dåligt på nått sätt, och ja brukar kunna hålla mig för tårar när ja e på bio faktist, men ja palla ju inte trycket alls o brast i tårar o stört lipa. Inte helt okej, sen satt det några jävla jortisbrn bakom oss och ja trodde gelt seriöst att johanna skulle klappa till dom hahahah.
Efter bion satte vi oss på bussen hem o ja åkte till nödinge för att vara med på 94:ernas träning, de va rätt chill, sen efter va det våran träning o den va riktigt rolig, ja spelade ute haha då kan de inte bli annat en kul hahha, men tyvärr gick det inte så bra för senapslaget. Men vi va ju bäst, bara det att vi kunde ju liksom inte vinna över dom andra för då hade dom inte haft något självförtrående kvar, va gör man inte för laget liksom.
Efter träningen hoppa ja o linda in i duchen, o när ja ska tvätta bort mitt smink tror ni inte att ja får upp schampo i näsan! Ja säger bara det, testa ALDRIG det, det känndes som att hela näsan skulle frätas bort asså. Inte okej de heller, sen hade ja bara en sjuk rolig o mysigkväll med linda, där ja konstaterna att man har faktist fett i pannan tro det eller ej. hahahah

Aja Puss o kram cp-barn


Kommentarer
Postat av: Anonym

tack för rådet körre ;)

och visst var vi bäst!

2009-02-11 @ 19:20:16
URL: http://cissii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0