bra koll!

Börjar tappa greppet på att skriva lite känner ja, men ska skärpa till mig hahahah. Igår hade vi film kväll hos mig, de va ja, johanna, tim, madde och elina o de va minsann kul! Iof kan det inte bli tråkigt med dom! Vi kollaede på twilight och sen eva och adam fyra födelsedagar o ett fjasko! på eva och adam hade vi kunnat stänga av ljudet för madde och johanna kunde fan alla repliker! hahahha. Bra kväll iaf!
Idag åkte ja till stan med karin en sväng oxå o kika runt lite, alltid mysigt att vara med henne:)
Och i fredags hittade ja även min nyårsklänning, eller rättare sagt sophie hittade den. Den e sjukt fin o ja e super glad :D Ja e så taggad för nyår nu asså! ska få fira det med den bästa så de kan bara inte gå fel:D

Jobba imon så de blir att hoppa i säng tidigt idag
Men de va allt för mig den här gången....

Hejhopp


God jul!

jaha då va julen över igen! känns rätt skönt faktist. Hade en rätt lugn jul iår. Firade med mina underbara två småttingkusiner o mormor o morfar o sen själklart henkan! så dt blev att spela smufspelet o leka med barbi hela kvällen. fick riktigt fina julklappar oxå, En i-pod, klocka, smyken o lite små grejer o presentkort.
Sen idag har vi bara vart hos mormor o morfar o tagit dte lugnt typ o sen åkte vi hem!

Imon ska ja till stan med sophie o jävlar va ja ska handla :D:D hahahha kommer inte ha några pengar kvar när ja e klar haha. Så ska snart nana för ska in tidigt som bara den!

Pussilipuss

Varför?

Mega seg dag idag! ville bara flyga hem från jobbet så snabbt som möjligt! vi fick iof sluta tidigare o det e ja väldigt glöd över! när ja kom hem la ja mig i sängen o nana! Träffade elina en snabb sväng för en stund sen o vi prata lite, alltid härligt o träffa henne =). OCh imon e det julafton och det känns verkligen inte så! menmen de kanske kommer.

Det räcker att ja ser en bild på dig och allt blir lite tyngre! allt kan kännas super bra o ja får ser en bild på dig o allt vänder, får mega klump i magen o en väldigt specielle känsla som inte går att förklara! Önskar bra att ja kunde ta bort den. Men va ska man göra liksom. Bara till att leva livet o ta en dag i taget!!
Nu ska ja ner o kolla twilight med pappi

God jul
puss o kram damp-barn

Say my name bitch!

Ännu en dag på snusen idag! fanns Inte mkt alls att göra idag så när ugnen gick söner cirkus kl halv 2, då fanns det verkligen inget att göra, så då läste vi fräckisar och spela bandy med en snusdosa och soppkvastar, riktigt kul! imon är det bara ja o 3 till som ska jobba vi ska STÄDA svin kul verkligen, eller inte!!

Nu sitter ja hemma hos min älskade sophie o myser! vi har precis vart ute o gått värsta rundan! Vi kom fram till riktigt bra grejer faktist o nu ska vårat nya liv börja efter jul. Är riktgit taggad faktist haha. Vi gjorde kanske bort oss en del oxå under våran runda!
- Nä men asså han e lite mer feminin o hon e liksom mer maskulin om du förstår... hahahhaha

- SAY MY NAME BITCH!!! HAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAAHA där dog ja! sjukt klockren!!
Det blir aldrig så mkt skratt som när jag är med dig!! Mår som bäst då ska du veta! Du e banemig men torsk i livet sophie haha! love you din åsna!
Nä men nu ska ja krypa ner i sängen o nana så ja orkar upp imon

Nattinatti!

Äntligen.

Ja då har ännu en dag gått. Idag var ja i stan med stina o köpte julklappar. så har fan inga pengar kvar nu! det va riktigt mysigt att få tillbringa dagen med stina, har inte vart med henne på ett bra tag känner jag. Och sen när ja skulle gå bort till skopunkten och köpa ett par skor till mig själv så jobbade karin oxå, så vi väntade på henne tills hon slutade så hade vi sällskap hem! Har saknat den tjejen väldigt mkt!
Men när ja kom hem helt genomvåt o kall, så var de bara att börja slå in alla julklappar oxå. Blev faktist riktigt nöjd med sophies jul kapp =)

Och imon ska ja äntligen få träffa henne! har änna saknat dig lite för mkt, har ju inte haft någon att toska med hahaha ska hem till henne efter jobbet o sen sova hos henne =) ska bli riktigt bomb faktist!
Men nu gottfolk ska karin,karre,körre,bonden,fisken,firren,kakan hoppa isäng för snusen kallar imon

Sov sött dröm blött!

.....

jaao då var det dags att skriva det dagliga inlägget! har ska vi minsann inte förlora!

Igår efter att ja kommit hem till elina så han ja knappt mer än att sätta foten inanför dörren förens vi skulle åka igen. Tim och madde åkte hem till madde och ja johanna och elina tog bussen till älvängen för att hämta lite saft hos andreas. Sen tog vi bussen tillbaka till nödinge för att åka till madde! När vi komm till nödinge tog vi även ett stopp på donken! När vi väl kom hem till madde va hennes pappa mitt uppe i att göra drinkar till alla! JA va sjukt sur att ja va tvungen att vara nykter denna kvällen, hade kunnat bli sjukt kul annars, menmen det kommer fler kvällar minsann! ja gick hem redan vid 11 så att ja kunde komma hem o sova.

Idag var det som sagt match mot pixbo! vill helst glömma den matchen, vi förlora o ja e verkligen inte nöjd med min egen insats. Men nu ska det äntligen bli ett litet upperhåll från allt, det ska faktist bli skönt!
efter våran match kolla ja på när herrarna spelade o sen på surte blev förluster där med!
Sen åkte ja o pappa hem o så käkade vi o kolla på harry potter! hahah, känner mig inte taggad för att göra nått förutom att sova typ.
Imon blir det stan med stina o köpa lite julklappar, det ska bli myspys! =)

Tack för mig puss och heej!


Trötter!

Jaha, då var man tillbaka på stolen och rullar snuspriller igen! Som jag har sagt tidigare så e det inte de roligaste jobbet, fast med dom man jobbar med gör det lite lättare och roligare, de blev faktist en hel del skratt idag! Men ja kan säga att det känns att man har gått upp kl 5 idag, huvudet e inte riktigt med och e väldigt trött. Men det är helt klart värt det för pengarna! Och även att man kan sälja några doser som man får på jobbet göt att man får säg en extra slant. (om man nu får dom pengarna villsäga hoooost!!!)

Ikväll blir det antingen bio med brudarna, eller en hemma kväll o sova typ..vet inte säkert hur de blir än. Måste ta det lite lugnt idag för imon e det en viktig match då vi möter pixbo. Ser faktist fram emot det, och ja hoppas att rätt personer är där o kollar, för min del. så nu ska det taggas till 1000 minsann

Puss och kram cp-barn

Såja!

Började dagen med att ta mig en sovmorgon imorse. började kl 12:40. Riktigt skönt att få sova. Sen var dagen i skolan helt meningslös, hade lika gärna kunnat stanna hemma, vi gjorde ingenting på lektionerna! Men men. Vem fick MVG på sitt idrottsprov jo de fick JAG ;D super glad och sen fick ja g på historian! riktigt gött.
Missar skolavslutningen imon, känns lite tråkigt att inte få säga hej då till adam, som nu ska bli rektor i udevalla! Lycka till, till han. Själv ska man in o jobba imon på mitt älsklings jobb eller inte Swedish match som e en snus fabrik för dom som inte vet. ska vara där kvart över 6 imon så uppstigning sker cirka kl 5, klart inte ja kommer va helt död! Men pengar tackar ja då inte nej till!!

så nu ska ja nana så ja orkar upp imon, lr ja ska försöka iaf!

Nattinatti!

Hejsanhoppsan!

Fick mig en härlig väckning idag när johanna ringde o åt havrefras i örat på mig, mkt mysigt, eller inte! men de va tur att hon väckte mig för dagen skulle börja med idrotts prov, som gick ganska okej, eller ja tror de iaf.
Resten av dagen gjorde vi ingenting typ.
Men efter skolan fick ja skynda mig hem för att slänga i mig lite käk, o sen sätta mig på bussen till stan trött och sliten, för att spela stadslagsmatch! ja var faktist riktigt nervös innan, var ju tvungen att vara på topp verkligen och vara som bäst..Och lyssna bara, det blev 4-2 till oss och vem höll nollan! jo det gjorde lilla karin :D sjukt glad va ja, o spelade faktist okej! =) Vred mitt knä så har lite ont i det bara men annars känns det riktigt bra..Jag har ett litet hopp att mina drömmar ska gå i uppfyllelse nu...

Okej jag har hört från dig och det känns underbart! du e långt borta men du kommer altid att vara nära mig. Saknar dig med!
Så idag har det varit min dag tror ja o ja e på bra humör nu :D

Mjaaau puss

Plugg!

Började dagen med spanska 8:25, ja e sjukt stolt över mig själv att ja lyckades komma upp ur min säng! spanska som sagt e inget favoritämne så satt mest och halv sov, resten av dagen har varit väldigt lugn så när skolan var slut va det bara att traska hem och plugga. gjorde det allra sista på mitt englska arbete och sen plugga på idrottsprov som ja har imon.
Sen bar det ner till AleG där det va junis match på g. Denna speciella dag fick ja visa mina talanger som utespelare där ja till och med fick ett poäng genom en assist till frasselito som klippte en den i nätet! Så ja har mina talanger där med hahah. Stadslagsmatch imon med börjar bli lite nervös känner jag!

 Men nu ska ja fortsätta med det som är det ända jag gör nu förtiden känns det som, jo PLUGGA! som sagt så e det idrottsprov o lilla karin kan nada! inte lika bra kanske så nu ska ja plugga pluggaplugga


Puss och kram damp-barn!

?

Idag var det historia prov som stod på schemat. Det gick la som förväntat, inte så bra! När ja kom hem somnade jag och sov i 3 timmar, så där kan man snacka om trött. Börjar bli en aning för mkt nu kanske!
Senare bar det av till träning, där vi va ute o sprang en liten runda o sen hade snack med fika efteråt. Nu ska jag snart börja plugga på min spanska.

Vill bara kunna radera dig ut ur mitt register! ta tillbaka allt som hänt! vill så mycket hellre vara tom än att ha dom här känslorna som jag har nu! Förstår verkligen inte va jag tänkte, du e bland dom största misstagerna som ja gjort i mitt liv o vill verkligen ta tillbaka allt! Och det värsta av allt är att du inte ens fattar att du har gjort såhär mot mig och det känns ännu värre.
trotts allt detta säger mitt huvud en sak och mitt hjärta en helt annan sak. Tänk om du bara kunde låtit mig vara från första början va livet hade blivit så mkt lättare!
Men nu e du snart borta, ja känner det på mig! Jag ska bli mitt vanliga jag igen, den glada karin som inte kunde sluta lee, den bruden ska ja bli igen och det har ja bestämmt mig för..

puss och kram cp-barn

Jaha!

Igår blev det Liseberg med frasselito och johannaB riktigt skoj faktist! förutom att både JohannaB och frasselito går från liseberg med varsin stjärnvinst på Marabou och ja med en 2:a vinst som var en påse bilar, inte helt okej :P
när jag väl skulle sova igår så ville elina träffas en stund ute så kl 1 på nattem traskade ja ner till nol ik o träffa henne en liten stund, sen blev det sängen!

Idag har jag pluggat hela dagen+ match som vi inte ska prata om..

Nu har du åkt och tro det eller ej men saknar faktist dig redan trotts att ja e riktigt besviken på dig!

Nu ska ja forsätta plugga

Hadet Haaaj!

Han!

Han som inte bara säger att han älskar dig utan även bevisar det.
Han som skickar sms på kvällarna och säger att han saknar dig.
Han som inte döljer något för dig utan berättar precis allt som det är.
Han som som uppskattar dig och allt du gör för honom.
Han som håller dig i handen när alla andra ser på.
Han som verkligen lever för endast dina kyssar.
Han som inte kollar på andra tjejer för du är allt han ser.
Han som jämt ställer upp och alltid finns där för dig.
Han som aldrig skulle tänka tanken av att svika dig.
Han som vaknar på morgonen och det första han tänker på är dig.
Han som skiter i alla andra tjejer han kan få för du är allt han vill ha.
Han som ringer upp dig varje gång du lagt på även fast ni har bråkat.
Han som aldrig lämnar dig.
Han förtjänar din kärlek.


Hoppsan!

Igår var det som sagt bio med madde elina och johanna! riktigt mysigt va det. vi såg my best friends girl.. När vi skulle åka hem med spårvagnen så hoppar vi självklart på fel ahhaha. när vi väl inser att vi e på fel hoppar vi av fort som bara den. Sen hoppa vi på en annan som skulle ta oss till centralen det tog bara cirka 40 min eller nåt :P ahahah men men tack för en rikgit bra kväll <3

Idag var det match mot Lindome! det blev 4-4 inte riktigt helt okej men men!
Ikväll är det mys med johannaB och Frasselito kan inte bli mer än kanon hahahah <3

Your body Is a wonderland <3

Tänker!

Jag förstår inte riktigt vad som hände i morse?!..elina lyckades övertala mig att åka till skolan klockan 8 för att kolla på lucia och käka frukost när ja egentligen började 9:50! va hände där liksom?:S men de va rätt mysigt
Hade omprov i historia idag oxå och det gick inte så bra :/ annars vart en lugn dag!
Bio med älsklingarna ikväll <3

TACK för att du förstörde min dag!! Önskar så av hela mitt hjärata att ja skulle kunna ta tillbaka den tiden!Detta e inte helt okej asså! Finns så mkt frågor men inga svar....vill bara förstå allt!
menmen sånt e livet föt vissa antar ja....

Puss på er

Trött

Jag e trött!! legat uppe hela natten för att läsa min engelska bok som ja hade redovisning på idag. Och jag kan inte påstå att ja e en stjärna på engelska så det gick la sådär! resten av dagen va lugn.

HAha nu har då tävlingen börjat! ni kommer inte ha en chans anjee och ciggelito, kommer ju vinna detta lätt som en plätt:D moahahahah.

Nä nu e det historian som står näst på listan, prov imon o karin kan inget :S så nu ska det pluggas

Lycka till!

Sedärja

Då här man minsann hittat hit hit! Min kära Ciggelito sa till mig att det var dags för mig med att skaffa en så ja tänkte varför inte! haha. Just nu gör jag iof allt för att slippa plugga!

Menmen, dagen idag har varit ganska lugnt! efter skoln var det utvecklingssamtal som gick förvånande brafaktist. Sen va ja o käka med elina och det blev en "sallad" sen åkte vi till  mig o kolla film. Myspysigt.
Sen efter de har ja legat o läst min engelska bok hela kvällen typ och lär får göra det hela natten med.
Så nu ska ja fortsätta med det

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0