Som vanligt!

då va både sm och påsken över! det har inte vart några toppen bveckor för mig det sista!  Om vi då börjar med sm så kom vi 3:a vilket va sjukt bra, de e inget tjejlag på juniorsm som har tagit medalj på 8:år så de va lite coolt. Men under helgen när vi va där va det inte så bra för min del! för det första så blev det som jag trodde att ja va sjukt ensamm, hade ingen att "vara" med typ, sen hade ja galet mkt hemlängtan och sist men inte minst så fick ja självklart en inflamation i hälsenan! :(
Kunde bara spela en match där uppe men de va alltid nått iaf, vi vann den matchen oxå, sen fick ja som sagt inflamationen!
Så nu efter jag har kommit hem så har jag hopat på kryckor IGEN! har hoppat nu i en vecka o lär få hoppa ett bra tag till tyvärr!
Nu på påsklovet har ja inte kunnat göra speciellt mkt, men min älskade alex har hållt mig sällskap <3 och i torsdags va det tjejkväll hos sophie! de va dunder mysigt. sen har ja vart på grillkväll hos alex oxå de va riktigt mysigt det med! och Påskafton blev bra den med, mina kusiner kom hit och på förmiddagen då va vi vid fågeldammen i surte och grilla korv, sen hem och ta det lugnt, sen käka en 3 rätters middag! sen begav vi oss ner till påskbrasan där ja träffa alex och dom som jag sedan följde med hem! vi va även en kort sväng hos elina och sa hej till alla och så!

o nu ligger jag och väntar på att alex ska komma! vi har bestämmt oss för att spela på bingolotto idag eller så ska vi ill martin och grilla, vi får helt enkelt se hur det blir minsann!

Puss och kram damp-barn <3

SOLSOLSOL :D

Nu har jag allt hittat tillbaka igen minsann! Nu ligger jag ute i solen och njuter av min lediga dag! Vädret är helt undebart, det ända som hade fattats va bara en god glass i munnen.
Imorse vaknade jag med min älskling, dundermysigt va det minsann, sen skulle han till jobbet och jag traskade hemåt, när ja kom hem gjorde jag en kladdkaka som jag hade lovat min ferrariknatte frasselito att göra tills ikväll, Snart ska jag bege mig innåt igen för imin kl 12:00 bär det av mot nyköping för att spela sm med stadslaget. Det är med lite blandade känslor som jag åker dit, klart det ska bli kul som fan liksom, det e inte alla som får åka på sm och spela så jag e lyckligt lottad, men samtidigt så är det svårt att komma in i denna gruppen och vara sig själv, alla känner varandra sen innan förutom jag typ. Det hade vart en helt annan sak om jag skulle åka med mitt egna lag för där trivs jag som fisken i vattnet och vi har så jävla dunder kul. Men jag antar att det bara är att köpa läget och göra det bästa av det och ladda så i n i helvette! Och även hoppas på att man kanske kan få spela någon match iaf...

Så ikväll är det en kort träning med laget med lite fika osv, sen säga hej då till min älskling, kommer att kännas tomt utan han så länga och komemr sakna han älskar dig min alex<3, men om man tänker efter så kan de vara bra oxå, för träffas men hela tiden så har man inget att sakna!
Efter det ska jga ringa min helt underbara bästa vänn sophie. Asså jag vet inte vad jag skulle tagit mig till om ja inte hade henne vid min sida. det finns ingen människa som betyder så mkt som hon gör för mig! Det som betyder mest är att hon ska må bra och det hoppas jag att hon förstår! älskar dig din torre!! <3

Nä nu ska det minsann packas och städas lite, sen är det en välbehövlig dusch som väntar =)

ha det så fintfint

Puss o kram cp-barn<33

RSS 2.0