Gaaalet!!

Har vart i båstad nu i helgen! vart helt galet asså! sikka sköna brudar ja har hamnat med! helt grymmt!! för er som inte vet va spm händer i båstad så e det en utomhuscup för innebandy!! hade så sjukt kul!! och vi som va nya i laget åkte på typ som en "nollning". kan lova att jag aldrig i hela mitt liv kommer byta lag igen!! och på kvällarna va det krogen som gällde...och det e tydligen på peppes där allt händer men de va 20 års gräns.. men ja o KC som e rätt erfarna målade ju stämplarna själva och kom in båda dagarna =) riktigt braa!!

tillbaka på jobbet igen idag..har nog aldrig vart så trött som idag. men bara en vecka kvar nu sen e ja fri :D

Måste bara säga att du e en falsk jävla fågel!!  finns fan ingen som lekt som du gjort med mig!! hoppas fan du e nöjd o har ett förjävla bra liv!! dra åt helvette bara och kolla inte ens på mig!!!! du e fan falsk rakt igenom o de trodde ja inte om dig!

Tack för mig heeeej!!

Woho!

Kolla in vem som har kommit tillbaka ;) inte illa måste ja säga om mig själv :). Det är galet mycket som har hänt sen sist så de e knappt ens någon idé att ta upp..eller det kommer vell upp någon gång om de e viktigt att veta hahaha.. Till att börja med så jobbar ja för fulla muggar, de e det man gör på sommarloven nu förtiden :P ja jobbar på swidish match för er som inte vet och gör snus! ahahah rätt coolt ändå! jobbat nu i 4 veckor så har bara två veckor kvar.

har haft två riktigt sköna helger i rad. förra helgen va alla mina underbara brudar här o de va galet kul. sen nu i fredags så skulle min bror och några ha en liten grej för david som ska in i lumpen på måndag så då va det massa människor här med =) riktigt kul.. sen igår så grillade ja alex rickard med fler och lite sådär, sen senare på kvällen kom det lite fler, riktigt mysigt va det!!

Och igår fick jag även sms av min nya tränare där han skrev att inomhusträningarna börjar på måndag. För nu längre är jag inte än ale spelare vilket gör lite ont, för nu har ja gått över för att bli surte spelare och för tt kämpa om att ta en plats i div 1 laget! Fattar inte riktigt va ja själv gett mig in på för alla vet att jag är är sjukt ur form och förstår inte själv hur detta ska gå!! har vart sjuk i nästan 3 veckor vilket inte gör saken bättre pluss att min hälsena är inte allt för bra än :( menmen man ska inte klaga bara göra sitt bästa :)

Sen höjdpunkten på denna sommaren kommer att bli turkiet med KC :D så sjukt galet kul och längtar som fan!! vi ska till alanya. Med denna bruden kan de inte bli annat än galet och sjukt bra!

Nä nu ska man upp klockan 05:30 imon så man kanske borde hoppa i säng :p ahahha men ska ta tag i detta nu! måste bara säga en sak till och de e att jag saknar min johanna :( <3

tack för mig heeeeeeeeej

RSS 2.0