<3

Jag börjas seriöst bli riktigt dålig på att uppdatera mig här! Men just nu känns det som att det är många bollar i luften och det är mkt man ska hinna!
Men igår va det skola vilket va helt sjukt galet segt men när dagen äntligen va slut så åkte ja in med alex till stan för han skulle köpa jacka o jag skulle kolla byxor, men självklart hitta inte jag nått! Sen käkade vi oxå i stan, myspysigt minsann, sen åkte vi hem till han o fixa lite sen drog vi till hans chef haha o tog det lugnt typ.
Idag vaknade jag upp med alex vilket alltid e lika mysigt. Vi tog det lugnt hemma hos han en stund sen drog ja hem o sophie linn o anna kom o vi baka pizza o bara myste typ det va längesen de va bara vi 4 o det behövdes!
Snart ska ja gå o lägga mig, e hyfsat trött idag, fast om ja ska vara ärlig så känns det lite konstigt att sova själv inatt! men ja klarar mig minsann ;) ahahha

Och jag har ju trotts allt lovat malin en kärleksförklaring eller hur va det hahahah;)

Tack för mig puss o kram cp-barn!

tralalallalaaaa

Nu har ja precis vaknat upp ur min skönhetssömn o kännde att de va dax att slänga in ett litet inlägg, hahah. Igår va ja på bio med min fru johanna. Vi kollade på I taket lyser stjärnorna. Men innan vi gick till biografen så kikade vi lite i stan där johanna köpte ett par skor o lite så, men tidsoptimister som vi e så gick inte allt som planerat, vi skulle hämta ut biljetterna 13:45, när kommer johanna och karin till biografen, jo 13:50 efter att ha sprungit som värsta 100 metersloppet, men som tur va fanns det fortfarande bra platser kvar så det löste ju sig. Bion va helt okeej, boken e ju klart mktmkt bättre men filmen va inte dåligt på nått sätt, och ja brukar kunna hålla mig för tårar när ja e på bio faktist, men ja palla ju inte trycket alls o brast i tårar o stört lipa. Inte helt okej, sen satt det några jävla jortisbrn bakom oss och ja trodde gelt seriöst att johanna skulle klappa till dom hahahah.
Efter bion satte vi oss på bussen hem o ja åkte till nödinge för att vara med på 94:ernas träning, de va rätt chill, sen efter va det våran träning o den va riktigt rolig, ja spelade ute haha då kan de inte bli annat en kul hahha, men tyvärr gick det inte så bra för senapslaget. Men vi va ju bäst, bara det att vi kunde ju liksom inte vinna över dom andra för då hade dom inte haft något självförtrående kvar, va gör man inte för laget liksom.
Efter träningen hoppa ja o linda in i duchen, o när ja ska tvätta bort mitt smink tror ni inte att ja får upp schampo i näsan! Ja säger bara det, testa ALDRIG det, det känndes som att hela näsan skulle frätas bort asså. Inte okej de heller, sen hade ja bara en sjuk rolig o mysigkväll med linda, där ja konstaterna att man har faktist fett i pannan tro det eller ej. hahahah

Aja Puss o kram cp-barn


Otaggad som aldrig förr!

Hur kul e det att sitta hemma en fredagskväll, när man vet att alla andra e på fest? jo jag vet svart, GAAAAAAAAAALET MEGA SUPER JÄVLA TRÅKIGT!! Sjukt mig ungefär! Va med nu när dom andra förfestade o dom hade super kul, o där satt ja nykter, otaggad o ungefär väntade på att ja skulle åka, inte för att ja hade tråkigt utan ja vill bara att denna dagen ska vara över, vill inte veta hur kul alla har! Hatar att sitta hemma när alla andra har så jävla kul! Anledningen till att ja inte kunde följa med dom eller dricka är att självklart har vi match imon som alltid där det händer nått kul, och iom att pappa är tränare så kan ja drömma o glömma någon fest eller drickande. Och det västa av allt är att alla ska dit typ, utan lilla karin för hon ska sitta hemma o mögla! TRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅKIGT!!

Och imon skulle vi haft utgång med flera i laget men självklart ska vi ha kalas för min bror som fyllt 20! Det e klart ja vill vara hemma o träffa mina kusiner o allt sånt, men de e så tråkigt att allt händer samtidigt oxå! Och när my har fixat så ja skulle få träffa min framtida man o allt! Finns bara ett liiitet problem med det och de e att han gillar inte riktgit tjejer, men ja löser detta, vi ska gifta oss, Men tillbaka till saken så vill ja sjukt gärna med imon men troligtvis kommer det inte bli så. Cissi som hade fixat en grym förfest o allt!! Det känns galet tråkigt det med att inte kunna ta del av det! Men men jag hoppas att det kommer mångamånga ggr till!!

Nä nu ska ja lägga mig o kolla på oth o vänta på att min fru (sophie) ska ringa o ge mig lite info, om nu hon kommer ihåg detta! hoppas på de iaf. hahaha

tack för mig hej!!

RSS 2.0