Snöööööööö

Egentligen känner man för att klaga på att de e FÖR mycket snö, men tror inte ja kan göra det längre.
Igår när ja kom till skolan o traska in på första lektionen så kommer rektorn in o skickar hem oss för de e rasrisk på taket, så blev helt plötsligt lediga resten av veckan! man kan nästan bara säga tack. Fast de finnt faktiskt en nacktdel, tro de eller ej, men de blir ju ingen innebandy o de e segt.
Men har faktiskt vart o biffat nere i brottarlokalen med min bror o nicklas två dagar i rad nu, klapp på axeln.

Och nu till något helt annat, ja har klarat en vecka med bara pulver nu :) det syns både på vikten o måtten att ja har minskat. De e såå kul när man ser resultat, så nu ska ja börja med upptrappningen, 100 gram protein och lite sallad och sen mina 3 pulver om dagen.
Jag hoppas att de kommer fortsätta gå åt rätt håll nu bara för vill verkligen detta.

Imorgon blir de fifa tunering till tusen. Dom kommer bli så ledsna när dom inser att dom får spö av en tjej :) så nu ska ja kila iväg och träna lite :)


See yaa


2010 HERE I COME!

Shit börjar bli rätt kass på detta igen märker ja! men lovar ska bli bättre! ja tilloch med lovar de. De har vart sportlov denna veckan för de mesta har ja faktiskt tagit de väldigt lugnt, vart med mina efterlängtade vänner! tränat på gymet meed biff cigge, oj va duktiga vi har varit.
Sen har även mitt nya liv börjat! Ja ska gå ner dom kilorna ja alltid önskat så har börjat gå på pulver. Är inne på andra dagen nu och de e väldigt tufft, ska bara dricka pulver i en vecka får inte äta nått annat ingen frukt eller nått så ja hoppas verkligen att ja ska klara detta.
Men idag e det äntligen fredag men inget speciellt händer, ja ska ner och kolla skolcupen med cissi lite senare och kolla när simpan spelar. Kan inte göra så mycket för imorgon e det match och ja ska faktiakt få sitta på bänken wiiihoo men samlingen e kvart över 9 så de blir en tidig sänggång idag. Så imorgon består dagen av match klockan 11, efter matchen blir de hem äta lite och fixa sen vid 6 åker ja in till stan för att möta upp mamma och hela nossebropacket för att kolla på melodifestivalen, e inte jätte intreserad av det men ska ändå vli kul :)
Menmen nu ska ja ner och skaka mitt pulver!


Typ såhär kommer min balklänning se ut fast inte i denna färgen o med lite småändringar :) wiiiiiih!


Shulalalau!

Tur att man har fina vänner som påminner än att uppdatera ibland ;)
Just nu ligger ja i min säng nytränad, nyduschad och mätt, kan inte bli så mycket bättre.
I måndags på träningen hade vi den sjukaste fysträningen på länge! kan säga att mina ben vek sig bara, men på tisdag morgon kände ja ändå att detta kan ja ta mig igenom liksom. Men självklart då ska man bege sig till sjukgymnasten och när ja kommer dit så hör ja bara oden från hennes mun, idag ska va köra hårt.... Efter de ska ja säga er mina vänner att ja har knappt kunna gå, att gå på toaletten va en upplevelse försig kan ja lova er! skratta lite åt mig själv! och vi ska inte tala om hur de va att gå ner för trappor! hahah...

Måste oxå säga att ja va på bio med JB i söndags oxå och kolla på snabba cash! har velat se den länge nu :) ja tycker inte den va så dålig som alla säger :)

Just nu vill ja bara att de ska bli fredag och åka upp och mysa med mina bästa kusiner! saknar dom en del faktiskt! precis som ja saknar massa av mina vänner. Saknar min linda otroligt mkt, kommer inte ihåg sist vi träffades :( sen min underbara sophie :( måste fan ta tag i detta snart!!

menmen nu ska ja kolla klart film sen blir de natten minsann :)



Va fan?

Kan bara säga att de va en gaaalen fredag igår! finns inget speciellt att säga om den faktiskt! hahah menmen efter att kanske ha sovit runt 2-3 timmar begav ja mig hemmåt vid 12 tiden sen dess har ja legat i min säng och inte gjort ett piss...eller jo jag hjälpte faktiskt pappa med maten! duktig flicka
Men i och med att karins lilla huvud inte e på hennes sida ikväll så ska hon snart nana och då e klockan nu 22,38 på en lördag hahaha som de kan gå!

Ibland förstår ja mig inte på mig själv när ja säger nej asså! världens läge men nej! varför de liksom, varför inte vänta ett litet tag till när man väl kan hahahha blir så trött på mig själv, men även på dig faktiskt.

nu ska ja krypa ner under täcket och dunka på en bra film :)



Se ya fuckers!

Lalala

Lite dålig på att uppdatera de sista men e tillbaka minsann :)
Tatueringen gjordes i fredags o ja e helt super nöjd! kunde inte blivit bättre :)
Det har varit en fin helg vill ja säga, efter tatueringen i fredags va de hem
till malin som gällde, hon fyllde 19 :) det va riktigt kul faktiskt :) sen på lördag
börja ja dagen med att kolla innebandy, de blev 3 matcher på rad, kändes som
ja va tillbaka i mitt gamla liv ett tag :P. Efter de va de hem och göra sig iordning
för att sen bege sig till barba på lagfest. ÄR så glad att ja gick dit, hade riktigt kul,
sen att man aldrig kommer in i Göteborg är en annan sak... Men de klockrenaste
var när vi står på donken ja o cigge, och äntligen bestämt oss för att käka och hon
frågar va ja ska ha och svarar en lilla menyn. och hon kollar på mig som att ja va helt
borta o svarar, lilla menyn funns inte på burger king körre hahahah och där står vi mitt
på donken! Gillar den tjejen asså.
Sen söndagen blev de släcktkalas för min bror. Mysigt o träffa mina underbara kusiner.
Efter de va de hem till johanna för lite projektarbete och jojje öhrn.

Det är va ja gjort i helgen minsann :) och idag va ja i stan en sväng och brännde upp ännu
mer pengar! illa karin illa hahah.

men nu ska ja vänta på att finalen av PH börjar sen ska ja soooooova :) nattinatti

RSS 2.0