whiiiiiioooo

Ja då har ja hittat hit igen! Det är inte mkt i mitt liv som har hänt. Skolan mördar mig de e la det ända, vi räknade utt att på två veckor har vi 12 saker vi ska göra! inte okeeej!!!!!!!
Igår hade ja myskväll med sophie, de va längesen så de va rikgit härligt! Vi fick ett flipp vid 12 att vi skulle beställa kläder! vi e sjukt normala som beställer sommarkläder i januari hahaha. Men ja beställde en bikini o sen ett par GALET snygga skor!! kärlek vid första ögonkastet!
Sen vid halv 1, 1 precis när vi lagt oss i sängen så smsa julle att vi skulle komma över, så då var det bara att traska upp igen :P ahaha när vi kom dit var det han o patrik där så vi la oss och kika på tv. Det va längesen ja skratta så mkt som ja gjorde, ja hade sjukt ont i min mage. Jag o sophie va något övertrötta hahahahahhahahahah galet kul iaf.

Idag är det mkt som står på listan. Först är det match i torpahallen mot ibk! har en bra känsla i magen idag. efter matchen är det järnet till stan där ja murre hanna o sophie ska till model lab o ta kort. Och sen efter detta så blir de antagligen utång om allt blir som planerat! Så de kommer bli en bra dag hoppas ja på!

Men nu måste ja göra mat så ja e redo sen =)

Tacj och hej!Skorna ja beställde. GAAALET snygga!

Vill tillbaka!!

Jag vill tillbaka till när man va liten! Man hade inga krav och kunde bara vara ett barn! Man tyckte nästan att allt va kul, Till och med läxor! Va hände där liksom.. Jag spelade bara innabandy för att jag tyckte det va så fruktansvärt roligt och man såg fram emot varje träning som skulle vara! Ja vill tillbaka till detta!! Släppa alla krav ja har, att ja måste vara på topp till varje träning och match! Men de e ingen som kanske har funderat på att man inte kan vara på topp till VARJE träning om man tränar nästan alla dar i veckan och massa matcher! Ingen som har tänkt på att det kanske blir en aning tråkigt tillslut! Ingen som har tänkt på att ja har skola och ett liv utanför innabandyn! ja älskar verkligen sporten det gör ja, men måste även få leva mitt liv o göra alla grejer ja vill! ja behöver liksom inte va med på ALLA matcher på en helg utan ja kan få hoppa någon iaf! Men du vill fan inte förstå detta! Jag älskar dig för att du stöttar mig till 110 % men ibland måste saker och ting vara på mina vilkor o ja hoppas att du kan fatta detta en vacker dag! Men just nu haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatar ja det!
Jag vill bara få tillbaka suget efter unnabandy som de va när man va liten och spela för att det är kul, för de är då man e som bäst!! Men du ska veta att ja älskar dig ändå!

Idag va det inte en bra dag för mig i skolan! va trött sliten och fruktansvärd huvudverk, men ja klara dagen iaf!! o de e nog tack vare johanna!! =)
Och ikväll nu ska ja på bio med henne o de kommer bli myspys!! Dejt med mannen liksom hahah eller hur va det vi sa!

Aja nu fick ja skrivit av  mig lite :) så de va allt för mig

Heeeeej<3

£

Kom ganska nyligen från stadslagsträningen Det gick inte alls så bra idag. Det e sånt jävla tjöt om att ja spelar i ett division 2 lag hela tiden! Fan låt mig spela där o sluta tjöta om det!!!!!!!! Ja har börjat fundera mkt på allt med innebandyn, tänk så kommer ja aldrig få chansen att spela i en högre division än 2. Jag kanske inte e bättre än så. Mina drömmar och mål kanske e för höga och för långt borta. Jag vet inte längre!

Just nu känns ingenting kul eller motiverande längre typ. Helst av allt vill jag bara ligga hemma o dega, och sån är inte jag egentligen! Ja brukar ju hata att sitta hemma och ville bara komma bort hela tiden, men de har ändrats visst! Nä men ja ska försöka börja se saker mer på den ljusa sidan och vara mer possetiv...

Nä ska kanske börja läsa min svenska bok nu, har läst 3 sidor och ska lämna in en skriftlig redovisning på det nästa vecka, och ja kan inte påstå att ja e snabb på att läsa heller så bra jobbat kan ja  bara säga!!!

Nä de händer då inte mkt i mitt liv!

Tack och hej!

Trötttrötttrötttrött!!!

Waaaaaah va ja e trött! ja e trött hela tiden känns det som :( menmen, mamma kom in o väckte mig ur min skönhetsömn idag, vi skulle  iväg o fixa massa grejer på morgonon! Var även ute och övningskörde idag och de gick riktigt braa :D de e svin kul =)..Sen var det bara att åka hem o slänga i sig lite mat o sen bege sig till lerum där det va match! Vi ska inte prata om de! ja gjorde en sån jävla pissig match!! Fattar inte vad som händer :s Men iaf så var det bara åka hem o deppa! Skulle träffat elina igentligen nu när ja kom hem men ja va så trött o grinig så ja hade inte vart rolig att träffa! Förlåt gumman vi får ta det snart <3

Igår va ja o fika i stan med min julius, det va alldeles för längesen vi sågs, så de va skönt att träffa dig, har änna saknat dig lite!! <3

Imon e det fitt skola o ja vill inte gå!! ja e så sjukt otaggad för skola så det finns inte!! Sen e det även match på marstrand imon men ska få vila vilket e skönt! Aja nu ska la ja lägga mig o läsa min svenska bok, bara för att nämna så HATAR ja att läsa, har la typ lästa 4 böcker i hela mitt liv eller nått!

Nattinatti

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!

Hur fan kan ja vara så jävla klantig!!!!!!!! Hur fan kan ja göra så mot dig du som betyder mest för mig! FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!! Ja e så jävla trött på allt just nu och ja vill bara försvinna långt bort!! har jätte dåligt samvete!! o ja förstår dig med! hade ja vart som dig hade ja med vart sur o besviken! men ja ska bättra mig ja lovar!! LOVAR!!! de ska inte hända igen!!

Förlåt! och ja älskar dig!!!!<33

SLUTA GNÄLL!!

Första dan i skolan idag och ja kan säga att ja inte har saknat det iaf! Det var inte direkt en lugn start vi fick utan det var bara att köra på som vanligt! Träffade även våran nya matte lärare som även e klassföreståndare som heter anna. Hon är nog den stösta mesen jag har träffat och hon lukar förjävla äckligt!!!!!! Hon kommer gå in i väggen med våran klass! Nästan så ja tycker synd om henne! MEn BLÄÄÄ på henne!.......

Hade träning idag oxå, det va skönt att komma ut på plan igen! imon är det match mot hindås...


Ja fattar inte! fan sluta gnäll o så glada ut och köp det bara! är så jävla trött på allt jävla cp gnäll som e hela tiden.

Aja de va allt idag, kul liv ja har!

Hej då cp-barn!

ONT!

Nu va jag här igen! Pappa väckte mig runt halv 10 idag, då var det bara att gå ner o försöka stoppa lite mat i magen o sen byta om. vi åkte ner till brottarlokalen runt 12. Ja började med att spring 2.5 km på löpbandet, sen gick vi in i gymmet o gjorde sittups med vikter o sådana saker, sen blev det lite målvaktsträning o sen avslutades det med fys. Vi höll på två timmar och dt känns i min kropp kan jag lova. Har typ ont överallt känns det som... Men ja älskar verkligen min pappa som ställer upp och tar sin tid för tt hjälpa mig, han e med på varje stadslagsträning och sen e han ju min tränare och e med på alla matcher och träningar o han finns alltid där o stöttar mig! Det finns inga som mina föräldrar som ställer upp så mkt för mig och jag älskar dom verkligen för det!

Imorgon är det skola och jag villvillvillvill verkligen inte gå tillbaka!! Jag har aldrig kännt sånn här ångest för att börja skolan! men ja tycker de e så fruktansvärt tråkigt just nu o alla lärare e helt efterblivna och tror inte att vi har några liv. Så Nu när allt börjar kommer ja inte ha något liv , kommer bara hinna med skola äta sova plugga och träna. Jo men det e ju ett kul liv ja men verkligen JAAAAAAAAAAAAAAaaaa. Allt med skolan e fan åt helvette! Bajs på det!

Aja de va allt för mig

HADE! <3

Där ser man!

Hejsanhoppsan igen! känner att ja börjar bli lite småkass på detta asså efter att tävlingentog slut, de går dagar utan inlägg:P men ska skärpa mig;)
Som ni kanske vet har ja jobbat en del nu under lovet, Igår gjorde ja min sista dag, o de va riktigt skönt! Men tro det eller ej så kommer ja sakna det asså! inte sjävla jobbet kanske att rulla snus, men alla som jobbar där! sikka sköna lirare dom e asså! En viktig grej ja fick lära mig under tiden ja jobba av robban ( eller 520 plutten som vi kallar han) att han e snygg felfri OCH chef hahahahhahahahah, de låter inte så roligt kanske men de e det HAHAHAHHAHA! Han e sjukt bäst asså! Så ja längtar faktist lite till nästa lov så ja kan komma in o jobba igen!:P men det finns en sak som ja verkligen inte ko mmer sakna och det är dom tidiga morgorna! Det kan jag vara helt klart utan! Menmen det har varit värt dessa dagar iaf för ja har haft roligt! Och plutten, ja har nödnummret;) ahhahah

Nu till något helt annat..Idag va ja och kolla på 94:a när dom spela final i gotiha, tyvärr gick de inte lika bra, men en andra platts e fan inte kasst asså! efter de var det även en sväng till ikea som gällde med mammi och pappi.

Just nu ligger jag och laddar för ett träningspass imorgon bitti. Jag och pappa ska åka ner till brottarlokalen o köra rejält! måste fan komma iform igen, för ja ska uppnå alla mina mål i innebandyn. Och pappa lär köra skoiten ur mig så ja ska vara glad om ja ens kan gå i morgon:P haha
Efter de kanske ja ska hem till sophie o spela GH och karin e SJUUUUUKT taggad för de! moahahhahahah

Men nu ko m janblund och knacka på mina ögonlock!

Ha det gött HAAAAj <3


=(

Jaha då va man sjukt! Har feber massa förkyld o ont i min lilla hals, inte alls kul! speciellt inte när molle skicka sms idag o frågade om ja ville med ut för att fira henne o ja måste tacka dig =( inte alls okej! hade vart så sjukt kul! Och imon ska vi fira made som fyller 18 på söndag, o dit ska ja nog iaf gå en stund om febern har gått ner imon, så de blir att knarka tabbleter imon!
Idag har ja fixat en massa grejer med pappa, vi åkte runt i halva stan typ, o ja satt och halvsov hela tiden! Men de va mysigt att få vara med han, längesen bara han o ja umgicks <3 Sen har ja bara legat i min säng hela dagen o mått dåligt!!

Ja har verkligen inge mer roligt att skriva så

Ha de gött haaaaj

Så jävla grymmmmmt!

Ja då va det ett nytt år! Igår va en sån klockren dag. dagen började med att ja o sophie vaknade vid 11 o tog p oss och traska ner till ica för att handla lite. När vi kom hem käka vi frukost o duscha! Sen kom vi till de roliga, att göra iordning oss, och de blev riktigt bra =). Sen bar det av till alexandra där vi käkade midda o sånt! de va riktigt mysigt. vid halv 11 bar det av till sjövallen, kan inte säga annat än att de va sjukt jävla kul! alla som ja ville var där och ja fick fira nyår med eliten helt klart! Sen går det att diskutera hur denna kvällen sluta hahha vet inte själv om ja ska skämas eller inte hahahahha menmen gjort e gjort =P

Men nu börjar ett nytt år med nya tag o ja känner på mig att detta året kommer bli det bästa, så jävla bra helt enkelt ;D 2008 ligger bakom mig nu och 2009 kommer bara kunna beskrivas med ett ord GALET!!! haha

Men iom att karin o sophie va hemma typ vid 5 inatt så e ja sjukt trött idag så känner lite att sängen kallar!

Tack o hej!

RSS 2.0