whiiiiiiiiiiiiiiiiii

now im back ;) helgen har vart rätt lugn vilket har varit skönt. börja fredagen med att träna med sophie och marielle, duktiga flickor e vi. Sen lite senare på kvällen drog vi in till stan och fika =) myspys kallar ja de. Sen lördag va det stan med cissi, två affärer sen klara de kallar ja effektiva ;) sen kolla vi massa innebandy, lite sega matcher men alltid kul ändå. på kvällen drog vi hem till cissi och kolla film o käka chips o dipp =). Idag hade vi serieprämier mot pixbo, de gick helt okej 3-3 blev de. =)

fortfarande e det HOPPASHOPPASHOPPAS som gäller ;) för er som inte vet har ja lite pirripirr i magen ;) hihihihiihih
De va allt för mig

HAJHAJ

shulalallalalau

haha im back! så kör vi klassikern, eller va säger du KC, jag lever tro det eller ej ;) ahahhah nä men jag får nog insee det, jag e sämst att uppdatera min blogg, kanske inte fullt okeej! haha.
Men de sista har det vart fullt ös, fyllt 18 vart i turkiet mm. orkar inte gå in på allt de nu det mesta finns att läsa på cissis blogg ;)
Idag har det vart en go dag, först till skolan och chilla lite inte mycket mer där, sen begav ja mig till gymmet! en klapp på axeln för mig! haha sen va det hem till henry till ewe som e hemma från norge =) man blir alltid glad när man ser henne =) och mina andra pärlor med för den delen! kan bara säga en sak, det är förjävla tur att ja har er, annars hade det blivit tufft som fan.

måste insee att life goes oonn!! kan inte leva i dået utan i nuet! sholahopp here i come!

inte mycket mer att säga här! men om jag säger såhär jag LOVAR att skriva imon med ;) haha

Seeeyaaa hajhaj

RSS 2.0