<3

Hör på detta, jag lever än :D hahaha, har inte haft mkt tid att skriva men nu e jag tillbaka :) Idag hade jag nationella prov i engelska, läs och hörförståelse, engelska e inte riktigt min starka sida så det gick som förväntat alltså inte bra hahah.. Efter skolan åkte jag in till stan ich ika med anna och sophie, linn skulle igentligen med oxå men hon blev sjuk tyvärr :( men vi hade allt mysigt ändå! har änna saknat att umgås med dom filurerna så det va skönt att träffa dom :)
Efter de träffa ja min älskling i nöding så gick vi hem till mog och käka tacos, och nu ligger i i sängen och kollar på tv och bara har det mysigt :)

Imon har vi vart tillsammans i 3 månader! <3 Det e mina bästa 3 månader i mitt liv och ja hoppas verligen att det blir många fler! Älskar verkligen dig alex av hela mitt hjärta, aldrig kännt såhär för en annan människa! Du är inte bara den jag älskar mest utan även en av mina närmsta vänner!! Älskar dig otroligt mkt iaf och jag hoppas du känner detsamma för mig!! <3 Så för er som inte vet har ja världens bästa pojkvänn Alexander Vagfalvi<3

Det va vad jag hade att säga, nu ska jag återgå till tv:en
Puss o kram damp-barn <3

RSS 2.0