Tro

Fattar inte hur livet kan vara så orättvist! denna människa som är det underbaraste som finns och kämpat sig igenom livet som ingen annan kan! Du är det bästa ja vet. Goaste kakorna, bullarna, kramarna, bara din närhet gör en så fruktansvärt glad. Och ja är stålt att kalla dig min ------ önskar bara de fanns nått ja kunde göra! men de finns la bara en grej som en vänn sa, ha TRO, HOPP, OCH KÄRLEK. min tro kommer finnas med dig hela tiden!
älskar dig


DET ÄR INGEN VANLIG DAG :D

Nej det är faktist ingen vanlig dag för de är KC cigges fördelsedag idag! GRATTIS :D

Förutom detta så är det faktist en vanlig dag, man gick upp imorse klädde på sig, tog sig till bussen för att åka till skolan (vet ja e rätt lat) gick på lektioner, åkte hem, sov sen plugga åt någonstans imellan men sen kom de bästa på hela dan, lägga sig nere i soffan o slå på en johan falk film som pappi hade hyrt! De är gillart. Som ni ser händer de inte mycket under mina dagar!de e ju rätt tur att man har vänner som lyser upp ens dagar!

Men nått kul som har hänt va iaf i helgen, detaljer är onödiga med hade en riktigt bra helg med människor ja gillar väldigt starkt! den blev trädgårn för att fira cigge o mörre på fredagen, sen lördagen uppe i starkärr som va förvånande roligt! dom hade lyckats bra!

Om inte annat vill ja få tillbaka den där känslan så man är glad ända inifrån magen! saknar nog de mest av allt! men gud tycker nog inte ja behöver de för tillfället! allt händer av en orsak!

Godnatt alla underbara sov gott o drömm väldigt sött <3

Tack för den!

HAJHAJ hahahah

Livet är en röra! jo tack. Tror att människor tror att jag är en leksak eller nått. Att man bara kan göra som man vill med mig! men nej, ja är en människa med känslor tro det eller ej! varför sa du inte bara från början hur allt var! varför fråga du ens mig.
Förstår inte hur jag lyckas, tror ja ska bli nuna!

Menmen trotts allt så ser jag fram emot en sjukt bra helg! de är det som gör att jag klarar av denna veckan. Fredag ska vi ut o fira KC o Mörre, förfest i värsta slottet har jag hört och sen limo in till trädgårn! Helt underbara människor som ska med! Och lilla ewe kommer även hem vilket ska bli riktigt roligt att se igen =) Kan inte bli tråkigt med dessa brudarna!

Allt ja kan säga är att mitt liv e kaos,

Tack för mig HEJ


RSS 2.0