2010 HERE I COME!

Shit börjar bli rätt kass på detta igen märker ja! men lovar ska bli bättre! ja tilloch med lovar de. De har vart sportlov denna veckan för de mesta har ja faktiskt tagit de väldigt lugnt, vart med mina efterlängtade vänner! tränat på gymet meed biff cigge, oj va duktiga vi har varit.
Sen har även mitt nya liv börjat! Ja ska gå ner dom kilorna ja alltid önskat så har börjat gå på pulver. Är inne på andra dagen nu och de e väldigt tufft, ska bara dricka pulver i en vecka får inte äta nått annat ingen frukt eller nått så ja hoppas verkligen att ja ska klara detta.
Men idag e det äntligen fredag men inget speciellt händer, ja ska ner och kolla skolcupen med cissi lite senare och kolla när simpan spelar. Kan inte göra så mycket för imorgon e det match och ja ska faktiakt få sitta på bänken wiiihoo men samlingen e kvart över 9 så de blir en tidig sänggång idag. Så imorgon består dagen av match klockan 11, efter matchen blir de hem äta lite och fixa sen vid 6 åker ja in till stan för att möta upp mamma och hela nossebropacket för att kolla på melodifestivalen, e inte jätte intreserad av det men ska ändå vli kul :)
Menmen nu ska ja ner och skaka mitt pulver!


Typ såhär kommer min balklänning se ut fast inte i denna färgen o med lite småändringar :) wiiiiiih!


Kommentarer
Postat av: Anonym

åh va fin, har du beställt den eller syr du upp en liknande? :D den va jätte fin, va nära på att köpa den själv XD fast i rött :)

2010-02-23 @ 16:47:25
Postat av: ebba

fin klänning :)

2012-02-21 @ 20:14:26
URL: http://ebbaarstadius.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0