Mario <3

tjolahopp i stugan!
Idag har det spelats supernitendo och supermario heeeela dagen från kl 12 till 18:00 sen ett break till klockan 00.00 o nu e ja tillbaka igen. kommit galet långt kan ja säga!! :D Har till och med hälsat på men bebe karin som precis flyttat till egen lägenhet! blev sjukt sugen att flytta när ja kom in till henne! hon hade de jätte mysigt!! inte allt avis nejnej. =) skönt att träffa den lilla filuren igen :)
Imorgon hoppas ja på en fin dag, vad som står på schemat är kolla match runt 4 snåret sen hem men lite skönt folk o ta det lugnt med nått gott att dricka och supernitendo :D. känns skönt att många problem är lösta som man kan återgå till de vanliga =)

Kan inte hjälpa det men ibland blir man grovt besviken på folk som inte kan höra av sig! så svårt kan de knappast vara, eller har ja fel? Ett hej, vill du med ikväll? OJ de måste vara allt för jobbigt! menmen

För övrigt har ja gått tillbaka till ett hoppas hoppas men som ja lova min BJ ska inte ha för höga förväntningar½! slutar alltid illa ändå! men ett litet hoppas kan ja inte låta bli att ha tyvärr..

men nu ska ja läsa klart min psykologibok (pojken som kallades det) galet hemsk för att tillägga!

vill tillbaka!



No tengo un perro <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0